Bemutatkozás
A Pozzo D'oro pizzériát azzal a nem titkolt szándékkal hoztuk létre hogy a környék legjobb pizzériája legyen ahol nem alkuszunk meg az alapanyagok minősége terén, és napról napra mindig ugyanazzal az odafigyeléssel készítjük a megrendelt ételeket.
Tésztáink hosszú kelesztésűek, egyedi receptúra alapján készülnek. Megalkottuk azt a tésztát, ami helyben fogyasztva és kiszállítva is hozza az igazi Pozzo D'oro pizza élményt.
A sütésért egy közel egytonnás fatüzelésű kemence a felelős, melyet egyenesen Olaszországból hozattunk. A sütést magas, 400 fokon túli hőtartományban végezzük, és ennek a környezetnek tesszük ki közel két percen keresztül a pizzát.
A végeredmény egy autentikus, vékony tésztás pizza lesz, aminek a széle kívül ropogós, belül légiesen könnyű, és a feltét mindenhol egyenletesen van átsütve, a tökéletes ízélmény érdekében.